EUR Pall

Välkommen till vår kollektion av EUR pallar!

Vi presenterar vår standardiserade lastpallslösning, EUR-pall, utformad för att möta de omfattande kraven inom internationell logistik och lagring. EUR-pallen är framtagen med fokus på enhetlighet, hållbarhet och effektivitet för att underlätta transport och hantering av gods över gränserna.

Våra EUR-pallar är konstruerade från hållbart och robust material, vilket garanterar att de klarar av tunga laster och stränga arbetsförhållanden. Med en standardiserad storlek på 1200 x 800 mm är dessa pallar optimerade för användning i ett brett spektrum av industriella och kommersiella tillämpningar.

EUR-pallen erbjuder en flexibel lösning för alla dina behov inom lagerhantering och transport. Med dess standardiserade mått och robusta konstruktion, är den idealisk för att främja effektiva och säkra logistikprocesser. Dessutom, som en del av ett återanvändbart och hållbart logistiksystem, bidrar EUR-pallen till att minska miljöpåverkan och kostnader genom återanvändning och optimal lasthantering.

Vi är övertygade om att vår EUR-pall kommer att vara en ovärderlig tillgång för ditt företag, bidra till att optimera din logistik och effektivisera dina arbetsprocesser. Välj vår EUR-pall för en hållbar, effektiv och pålitlig pallösning som uppfyller internationella standarder.

Tillverkningen av FlexPall använder återvunnet material, vilket stöder cirkulära ekonomiprinciper och bidrar till en minskning av avfall. Dess hållbara konstruktion säkerställer att pallarna kan återanvändas flera gånger, vilket förlänger deras livslängd och minskar behovet av kontinuerlig ersättning.

Utgångsstorlek: Flexpallens grunddimensioner utgår från standardstorleken 1200 x 800 mm, vilket är kompatibelt med EUR-pallstandarder. 

Anpassningsområde: Flexpallens design tillåter justeringar i längd och bredd inom ett intervall, exempelvis från 800 x 600 mm upp till 1200 x 1000 mm, för att ge flexibilitet vid olika användningsområden. 

Höjdjustering: Utöver längd och bredd kan Flexpallens höjd också justeras för att optimera lastkapacitet och lagringseffektivitet, med möjliga höjdinställningar från 100 mm till 220 mm. 

Trots sin robusta konstruktion är FlexPall designad för att vara lätt, vilket underlättar hantering och transport. Denna egenskap bidrar till att minska den fysiska belastningen på arbetspersonal och optimerar lastnings- och lossningsprocesser. 

Genom att tillhandahålla en mångsidig och hållbar pallösning, erbjuder FlexPall en kostnadseffektiv lösning för företag. Dess långvariga konstruktion och förmåga att anpassas till olika behov minskar de totala logistikkostnaderna över tid. 

Vi erbjuder möjligheten att skräddarsy lastpallarna efter dina specifika behov. Det kan innebära att lägga till handtag, fästen eller andra funktioner för att underlätta hantering och transport.

FlexPall är lämplig för en bred variation av branscher, inklusive tillverkning, distribution, och detaljhandel. Dess anpassningsförmåga gör den idealisk för företag som hanterar olika typer av produkter och kräver flexibla lösningar för sin logistik. 

Genom att erbjuda en pall som kombinerar funktionell design med hållbarhetsprinciper, strävar Palltech efter att tillgodose de moderna företagens behov. För de som söker en kostnadseffektiv, hållbar och flexibel lösning för sina logistikbehov, erbjuder FlexPall en välgrundad lösning. 

För ytterligare detaljer om hur FlexPall kan integreras i er logistikstrategi, är ni välkomna att kontakta Palltech direkt. Vårt team är redo att erbjuda expertis och stöd för att säkerställa att ni får mest möjliga nytta av vår flexibla pallösning. 

Vi värdesätter våra kunder och erbjuder en professionell och effektiv kundsupport. Vårt team finns tillgängligt för att svara på dina frågor, ge råd och hjälpa dig att välja rätt lastpallar för dina behov.

Oavsett om du behöver lastpallar för lagerhantering, transport eller andra ändamål, är vårt mål att leverera pålitliga och högkvalitativa produkter som möter dina krav. Kontakta oss gärna för att få mer information eller för att diskutera dina specifika behov. Vi ser fram emot att hjälpa dig att optimera din logistik och effektivisera dina processer med våra nytillverkade lastpallar!

Kontakta oss idag för mer information och för att utforska vårt sortiment av nytillverkade lastpallar. Vi ser fram emot att hjälpa dig att göra ditt arbete enklare och mer effektivt!