Halvpall

Välkommen till vår kollektion av Halvpallar!

Palltechs halvpall är en produkt anpassad för att möta behoven hos företag som kräver mindre, mer hanterbara pallar för deras logistik och distribution. Denna halvpall kombinerar Palltechs kärnvärden av hållbarhet och kvalitet med en storlek som är anpassad för specifika användningsområden där fullstorleks pallar inte är nödvändiga eller praktiska. 

Våra lastpallar är tillverkade av robusta material som säkerställer att de klarar av tunga laster och tuffa arbetsförhållanden. Vi har också tagit hänsyn till ergonomi och användarvänlighet för att underlätta hanteringen och transporten.

Oavsett om du behöver pallar för lagerhantering, transport eller för att skapa flexibla arbetsytor, har vi en variation av storlekar och konfigurationer att välja mellan. Vi erbjuder kunder standardpall, specialpall,halvpall och pallkragar samt skräddarsydda lösningar för att möta specifika krav och behov.

Vi är övertygade om att våra lastpallar kommer att bli en värdefull tillgång för ditt företag. Låt oss tillsammans optimera din logistik och effektivisera dina processer med våra högkvalitativa lastpallar.

Halvpallen har designats för att vara robust och hållbar, samtidigt som den är lätt och lättanvänd. Den är idealisk för transport och lagring av mindre varupartier, vilket gör den till en oumbärlig komponent i effektiva logistikoperationer, speciellt i detaljhandeln och e-handeln. 

Tillverkad med fokus på miljön använder Palltech återvunnet material för att producera halvpallarna. Detta återspeglar företagets åtagande att minska miljöpåverkan och främja cirkulära ekonomiprinciper.

Storlek: Finns i dimensionerna 600 x 150 x 800 mm, vilket gör den till ett utmärkt val för företag som hanterar mindre varor men fortfarande kräver robust och tillförlitlig lastbärare. 

Vikt: Med en vikt på 8,4 kg är halvpallen lätt nog för enkel hantering samtidigt som den behåller den strukturella styrkan för att säkert bära laster. 

Lastkapacitet: Halvpallen är designad för att stödja en reolkapacitet på upp till 600 kg när en slavepall används under, vilket säkerställer att den kan hantera en signifikant vikt trots sin mindre storlek. 

Temperaturtålighet: Halvpallen är konstruerad för att vara hållbar i en temperaturmiljö från 70°C till -40°C, vilket gör den lämplig för en mängd olika lagrings- och transportförhållanden. 

Lättvikt:

Genom att använda avancerade, lättviktiga material har Palltech kunnat minska halvpallens totala vikt utan att kompromissa med lastkapaciteten. Denna minskning i vikt gör det enklare för arbetare att hantera pallarna, både vid lastning och lossning, vilket kan leda till ökad effektivitet i lagerhanteringen och minskade arbetskraftskostnader.

Hanterbarhet:

Palltechs halvpall är designad med användarvänlighet i åtanke. Dess dimensioner och formfaktor är optimerade för att underlätta stapling, lagring och transport, även i trånga utrymmen. Halvpallens design möjliggör även enkel åtkomst för palljackar och gaffeltruckar från flera sidor, vilket ytterligare förbättrar hanterbarheten.

Att använda halvpallar kan leda till kostnadsbesparingar genom optimerad frakthantering och minskat materialavfall. Dessutom bidrar användningen av återvunna material och möjligheten till återanvändning av pallarna till en minskad miljöpåverkan.

Vår halvpall är en mångsidig och hållbar lösning för företag som söker effektivitetsförbättringar i sin logistik och distribution. Genom att erbjuda en produkt som är både praktisk och miljövänlig, bekräftar Palltech sitt engagemang för innovation och hållbarhet inom logistikindustrin.

För mer information om våra pallar och hur de kan integreras i ditt företags logistikkedja, kontakta oss för en konsultation.

Palltechs halvpall är designad för att vara flexibel och kan anpassas för att möta specifika kundbehov. Oavsett om det handlar om särskilda dimensioner eller belastningskapacitet, strävar Palltech efter att tillhandahålla lösningar som passar varje kunds unika krav. 

Halvpallen är utvecklad för att erbjuda en praktisk lösning för hantering av mindre laster. Denna pall är utformad för att passa företag som behöver effektiva och anpassningsbara logistiklösningar för mindre produktvolymer, utan att kompromissa med kvalitet eller hållbarhet.

Vi värdesätter våra kunder och erbjuder en professionell och effektiv kundsupport. Vårt team finns tillgängligt för att svara på dina frågor, ge råd och hjälpa dig att välja rätt lastpallar för dina behov.

Oavsett om du behöver lastpallar för lagerhantering, transport eller andra ändamål, är vårt mål att leverera pålitliga och högkvalitativa produkter som möter dina krav. Kontakta oss gärna för att få mer information eller för att diskutera dina specifika behov. Vi ser fram emot att hjälpa dig att optimera din logistik och effektivisera dina processer med våra nytillverkade lastpallar!

Kontakta oss idag för mer information och för att utforska vårt sortiment av nytillverkade lastpallar. Vi ser fram emot att hjälpa dig att göra ditt arbete enklare och mer effektivt!