Om oss

om oss

Med lång erfarenhet på marknaden kan vi erbjuda våra kunder det mästa inom träemballage på begagnat och
ny tillverkning.

För oss är miljön viktig. Vi värmer våra lokaler och vår torkanläggning med miljövänligt biobränsle. Vi har godkänd tork för värmebehandling av pallar för marknader som t.ex. Norge, Nordamerika och Kina. Hela tanken med EUR-pallar och pallkragar är att de kan återanvändas för att spara vår miljö. Vårt licens nummer från Jordbruksverket är SE-T7517. 

För oss är miljön viktig. Vi värmer våra lokaler och vår torkanläggning med miljövänligt biobränsle.

Vi har godkänd tork för värmebehandling av pallar för marknader som t.ex. Norge, Nordamerika och Kina. Hela tanken med EUR-pallar och pallkragar är att de kan återanvändas för att spara vår miljö. Vårt licens nummer från Jordbruksverket är SE-T7517.

Gör som PALL TECH AB – Bli fadder Hjälp ett barn att fortsätta drömma. Genom att bli fadder i Barnfonden hjälper du dom att dag ut och dag in, året runt, förbättra livet för alla de barn som drömmer om saker som barn inte borde behöva drömma om – som att få äta sig mätta, gå i skolan eller få medicin när man är sjuk. Med er hjälp kan fler barn få lov att helt enkelt bara vara barn. Bli fadder idag!