Om oss

Välkommen till Palltech AB - din pålitliga partner inom Träemballage!

Med över 30 år av erfarenhet på marknaden är vi stolta över att vara ett av de mest pålitliga och respekterade företagen inom pall tillverkningen. Vi har haft förmånen att arbeta med ett brett spektrum av kunder och projekt under åren, vilket har gett oss en djup förståelse för olika pallar och behov.

Vårt team av erfarna och skickliga hantverkare är dedikerade till att leverera högkvalitativa och skräddarsydda lösningar som överträffar våra kunders förväntningar. Vi tror på att skapa unika och funktionella utrymmen som inte bara tilltalar ögat, utan också passar perfekt till våra kunders behov.

Vi förstår att varje kund är unikt och vi strävar alltid efter att skapa en personlig och engagerad upplevelse för varje kund. Genom att lyssna noggrant på dina önskemål och idéer, kombinerat med vår expertis och kreativitet, skapar vi en pall som speglar era behov.

Vi strävar alltid efter att överträffa förväntningarna och skapa varaktiga relationer med våra kunder.

Kontakta oss idag för att diskutera dina pallbehov och låt oss tillsammans skapa något extraordinärt!

För oss på Palltech är miljön viktig!

Vi strävar efter att vara en företagsgrupp som tar ansvar för miljön och arbetar för en hållbar framtid. Vi tror på att göra affärer på ett sätt som minimerar vår påverkan på miljön och bidrar till en bättre värld för framtida generationer.

Genom att implementera miljövänliga metoder och tekniker i våra verksamheter strävar vi efter att minska vår klimatpåverkan, optimera resursanvändningen och främja återvinning och återanvändning. Vi ser till att våra produkter och tjänster är miljövänliga och uppfyller de högsta standarderna för hållbarhet.

Vi är också engagerade i att informera och utbilda våra medarbetare och kunder om vikten av att värna om miljön. Genom att främja medvetenhet och ansvarsfullt beteende strävar vi efter att skapa en kultur av hållbarhet och miljömedvetenhet.

Vi är stolta över vårt engagemang för miljön och ser fram emot att fortsätta arbeta mot en bättre och mer hållbar framtid. Tillsammans kan vi göra en verklig skillnad!